VR căşti

VR căşti

3D 3D caseta de VR ochelari realitate virtuala GlassesModel: CS-VR08Color: cutie de VR GreyThis este mare supliment şi dispozitivul pentru experienta minunata de vizionarea de filme. Este uşor de a pune telefonul inteligent în ea

Detalii produs

3D ochelari ochelari de realitate virtuala 3D VR Box

Model: CS-VR08

Culoare: gri

Această casetă de VR este mare supliment şi dispozitivul pentru experienta minunata de vizionarea de filme. Este uşor de a pune telefonul inteligent în ea, şi este convenabil pentru a opera şi de a folosi. Aceasta caseta de VR, puteţi obţine o experienţă minunată.

1. Descrierea

Material: hârtie

Lentile: lentile asferice de mari

Împrumută diametru: 37mm

Cerere

Pentru smartphone sub 6,0 inch

Culoare: la fel ca hârtia kraft

Nota: culoarea poate fi personalizat cu cantitate peste 1000pcs

Detalii ambalare:

50pcs/ctn, 16KG

2. produs imagini


5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, auto echilibrare vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter sine echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!
O pereche de:VR ochelari 3D Următoarea:Ochelari realitate virtuala

Anchetă