Ochelari de protecţie virtuale

Ochelari de protecţie virtuale

3D VR ochelari cu ridicata Pret VR 3D GlassesModel: CS-VR06Color: alb, alte culori disponibile. Această casetă de VR este mare supliment şi dispozitivul pentru experienta minunata de vizionarea de filme. Este uşor să

Detalii produs

3D VR ochelari preţul cu ridicata VR ochelari 3D

Model: CS-VR06

Culoare: Alb, alte culori disponibile.

Această casetă de VR este mare supliment şi dispozitivul pentru experienta minunata de vizionarea de filme. Este uşor de a pune telefonul inteligent în ea, şi este convenabil pentru a opera şi de a folosi. Aceasta caseta de VR, puteţi obţine o experienţă minunată.

1. Descrierea

Material: ABS

Obiectiv: Japonia-importate PMMA

Diametru obiectiv: 40mm

Focal lungime: 55 mm

Grosime: 9.5 mm cu 8 orificii de Disipare căldură

FOV: 80°

Cerere

Pentru smartphone 4.0-6.0 inch

Detalii ambalare:

Dimensiuni produs: 220 * 130 * 107 mm

dimensiune cutie: 720 * 470 * 310 mm

20buc/ctn 12KG/ctn

2. produs imagini


5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, auto echilibrare vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter sine echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!
O pereche de:Ochelari realitate virtuala Următoarea:Ochelari 3D VR

Anchetă