Ochelari 3D VR

Ochelari 3D VR

Carton VR glassesModel 3D: CS-VRBOXColor: cutie de VR WhiteThis este mare supliment şi dispozitivul pentru experienta minunata de vizionarea de filme. Este uşor de a pune telefonul inteligent in ea, si e convenie

Detalii produs

Carton VR ochelari 3D

Model: CS-VRBOX

Culoare: alb

Această casetă de VR este mare supliment şi dispozitivul pentru experienta minunata de vizionarea de filme. Este uşor de a pune telefonul inteligent în ea, şi este convenabil pentru a opera şi de a folosi. Aceasta caseta de VR, puteţi obţine o experienţă minunată.

1. Descrierea

Obiectiv: rasina

Material: ABS + PC

Obiectiv diametru: 42 mm

Părţi: poliuretan + memerable spuma

FOV:115 "

Cerere

1. pentru smartphone 4.7-6 inch

Opțiuni de culoare: alb

Notă: alte culori sunt disponibile cu cantitate peste 1000pcs

Detalii ambalare:

Dimensiune: 20,5 de vânzare cu amănuntul * 14,5 * 15.5 CM

N.W:567g de vânzare cu amănuntul, G.W 410g

Dimensiune cutie: 73,5 * 42 * 51 cm

30PCS/ctn

2. produs imagini5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, auto echilibrare vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter sine echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!


O pereche de:Ochelari de protecţie virtuale Următoarea:nu

Anchetă