Realitatea virtuala 3D

Realitatea virtuala 3D

GlassesModel 3D Google VR cutie portabil: CS-VR18Color: cutie de VR WhiteThis este mare supliment şi dispozitivul pentru experienta minunata de vizionarea de filme. Este uşor de a pune telefonul inteligent în ea, şi este

Detalii produs

Google VR cutie portabil ochelari 3D

Model: CS-VR18

Culoare: alb

Această casetă de VR este mare supliment şi dispozitivul pentru experienta minunata de vizionarea de filme. Este uşor de a pune telefonul inteligent în ea, şi este convenabil pentru a opera şi de a folosi. Aceasta caseta de VR, puteţi obţine o experienţă minunată.

1. Descrierea

Material: ABS

Lentile: aspherics pentru anti-distorsiune, cu 40mm diamter şi 5.2 mărire

ori

Diametru: 40mm

FOV:102 °

spone poate fi scos pentru curăţarea

folosind cu ochii goi cu shortsight sub 600°

Cerere

1. pentru smartphone 4-6,5 inch

2. opţiunea culoare: alb

Notă: mai multe culori precum negru, aur, gri şi roşu sunt disponibile cu cantitate peste 1000pcs ambalare detalii:

Dimensiuni produs: 194 * 117 * 127mm

Dimensiune: 215 de vânzare cu amănuntul * 135 * 135mm

produs N.W:263g

produs G.W:393g

30pcs/ctn

G.W: 13KG

2. produs imagini

5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, auto echilibrare vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter sine echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!
O pereche de:10 inch Hoverboard cu mâner Următoarea:U stil două roţi scuter

Anchetă