Casca de realitate virtuale 3D

Casca de realitate virtuale 3D

VR caseta de realitate virtuala 3D Ochelari II pentru Smart PhoneModel: CS-VR01Color: cutie de VR WhiteThis este mare supliment şi dispozitivul pentru experienta minunata de vizionarea de filme. Este uşor să puneţi dumneavoastră inteligent ph

Detalii produs

VR cutie realitatea virtuală 3D Ochelari II pentru telefon inteligent

Model: CS-VR01

Culoare: alb

Această casetă de VR este mare supliment şi dispozitivul pentru experienta minunata de vizionarea de filme. Este uşor de a pune telefonul inteligent în ea, şi este convenabil pentru a opera şi de a folosi. Aceasta caseta de VR, puteţi obţine o experienţă minunată.

1. Descrierea

Material: ABS reciclabile

Obiectiv: Fresnel

FOV:90 °

Dimensiune pentru smartphone: 4.7-6 inch

A trecut CE, RoHS

Cerere

1. culoare opţiuni: negru, alb

Notă: mai multe culori ca roşu, albastru, galben sau portocaliu sunt disponibile cu cantitate peste 500pcs

2. pentru smart telefon 4.7-6.0 inch

Detalii ambalare:

Dimensiune: 11.5 de vânzare cu amănuntul * 19 * 14,5 CM

Cu amănuntul G.W:309 g

Cutie dimensiune: 57 * 45 * 40cm

30 buc/ctn

G.W: 11KG

2. produs imagini


5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, auto echilibrare vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter sine echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!


O pereche de:8 inch echilibru scuter cu mâner Următoarea:10 inch Hoverboard cu mâner

Anchetă