Scutere copii

Scutere copii

En-gros ALUCARD 4.0 INCH două roţi echilibru SCOOTERModel No.: CS-401Color: red1. DescriptionWith dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale la toate dintre noi acum şi în mod special, th

Detalii produs

EN-GROS ALUCARD INCH 4,0 ECHILIBRU DOUĂ ROŢI SCUTER

Model nr: CS-401

Culoare: rosu

1. Descrierea

Odată cu dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale pentru noi toţi acum şi, în special, vehicule motorizate de energie electrică nu sunt de lux, nici mai mult, avem, de asemenea, mai multe şi mai multe opţiuni pentru a alege de la, în timp ce soldul electrice cu două roţi scuter, care este un rezultat mediu populare moderne pentru oameni pentru a se distra şi plimbare, este doar unul dintre ei!

ALUCARD echilibru două roţi scuter pentru copii foloseşte cele mai bune materiale prime precum bord principal, gyro, motoare, baterie Samsung şi Tehnologie inteligentă, protejat de securitate pentru a asigura siguranţă şi fără griji oamenilor de neaşteptate de ardere sau de explozie. Toate certificatele ca CE, RoHS, FCC, UL şi cel mai important, brevet sunt disponibile pentru exportatori.

Parametrii pentru ALUCARD scuter electric

Dimensiune

inch 4,0

Putere

250W * 2

Viteză maximă

5km/h

Panta de MAX

10°

Greutatea de incarcare MAX

60kg

Capacitatea bateriei

2200WH

Distanta de operare

8-10KM

Timp de încărcare

2 ore

Dimensiune produs

66 * 25 * 26 CM

N.W

5.0 KG

Adaptor alimentare

AC110-AC220V 50-60HZ

Opţiuni de culoare

Orice culoare poate fi personalizat

2. produs imagini


3.Step-cu-pas ghid pentru a utilizând placa de echilibrare

Înainte de a utiliza inch 4,0 echilibrare bord pentru copii, pentru prima dată, părinţii trebuie să citească toate instrucţiunile bine Deci inteleg cel mai sigur mod de a merge.

Pasul 1: Apăsaţi uşor butonul pornit/oprit pentru a alimenta placa de echilibrare.

Pasul 2: Loc un picior pe unul din picioare, aşteptaţi pentru indicatorul pentru a aprinde, şi apoi sta pe alte pad picior cu alt picior.

Pasul 3: După ce sunt permanent stabil pe bord, utilizaţi dumneavoastră centrului de greutate directe care drumul scuter miscari-slabă forward sau înapoi pentru a muta această direcţie sau rotiri gratuite-, dar asiguraţi-vă că aveţi nu macră prea mult.

Notă: Scuter de echilibru pentru copii nu trebuie utilizate în cazul în care nu este echilibrată. În cazul în care nu este complet orizontale, copiii tai va suna afară un avertisment când pas pe ea şi placa de echilibru va intra în modul de protecţie automată a balansului.

Folosind placa de echilibrare în condiţii de siguranţă

Pasul 4: Utilizarea bord pentru a transforma dreapta şi stânga.

Pasul 5: A lua de pe bord de echilibrare, şi pas de pe partea din spate a plăcii de echilibrare cu un picior prima şi pas de pe ele.

Notă: a interzis să facă şi bruscă se transformă în timp ce se deplasează la viteze mari, deoarece acest lucru ar putea fi nesigure.

Transforma placa de echilibrare în timp ce traversa o pantă, ca acest lucru ar putea provoca scuter pentru a pierde echilibrul.

A se vedea imaginea următoare.

Imagine: înaintează pe piciorul drept la viraţi la stânga, şi merge mai departe pe partea stanga, la dreapta.

4. în condiţii de siguranţă utilizarea liniilor directoare

Această secţiune vă oferă informaţiile şi avertismentele privind utilizarea placa de echilibrare, astfel încât să puteţi sta complet sigur timp ce te distrezi. Astfel încât vă puteţi bucura de placa de echilibrare în condiţii de siguranţă, vă rugăm să citiţi mai întâi prin aceste orientări de utilizator. O atenţie deosebită avertismente de utilizator, ca va fi nevoie să poarte aceste în minte atunci când echitatie scooter-ul corespondent, în cazul în care doriţi să aveţi o experienţă sigură şi plăcută.

Avertisment!

. Copiii dumneavoastră sunt uşor de a pierde echilibrul, accident în obiecte sau cadem de pe scuter de echilibru şi s-au rănit în orice moment! Pentru a evita acest lucru, asiguraţi-vă că aţi citit bine Ghidul utilizatorului înainte de a utiliza. Asiguraţi-vă că acesta funcţionează corect şi că sunteţi familiarizaţi cu modul de a folosi toate accesoriile înainte de l-ai lăsat copiii dumneavoastră utilizaţi.

. Atunci când a învăţa cum să plimbare placa de echilibrare, face sigur au purtat echipament de protecţie, cum ar fi o casca, genunchiere, cot tampoane, etc.

. Acest produs este conceput doar pentru a transporta un copil şi nu trebuie să fie utilizate pentru tine la ferry alte persoane despre!

. Nu inlocui motorul cu o alternativă terţe.

. Copii care mai mult de 50KG în greutate nu pot folosi acest produs.

. Utilizarea de echilibru scuter este supusă regulamentelor locale de trafic. Asiguraţi-vă că să respecte în apropiere de pietoni.

. În timp ce folosind 4,5 inch electrice scooter, fie conştient de obstacole în frunză de tine si la distanta-având o clară linie sau vedere vă va ajuta să plimbare afara pericolului!

. Să vă spun copii, atunci când placa de echitatie, păstrarea genunchi usor indoiti şi lor organism relaxat astfel încât acestea pot păstra ei înşişi echilibrat.

. În timp ce de echitatie scuter sine echilibrul, să păstreze ambele picioare pe tampoane de picior.

. Vă rugăm să cereţi-vă copiii să poarte haine de bun-simţ sport atunci când utilizarea acestui produs, deoarece acest lucru va ajuta-le să reacţioneze mai rapid în caz de urgență.

. În cazul în care copiii dumneavoastră sunt debarasarea cu altcineva pe un alt scuter de echilibru, asiguraţi-vă că pentru a menţine suficient distanţa între panouri pentru a evita accidente.

. Său ' nu este o idee bună pentru a fi distras în timp ce de echitatie ta bord, de echilibrare de ţinând apeluri telefonice, a asculta muzică sau pur şi simplu în derivă într-un daydream!

. Plimbare scooter-ul echilibru în zonele întunecate sau slab luminat.

. Doar folosi placa de auto-echilibrare atunci când aceasta funcționează corect, dacă nu, încetaţi să utilizaţi imediat.

. Nu utilizaţi pe zoaie abrupte.

. Protectors(supplied) ar trebui să fie întotdeauna utilizate atunci când utilizaţi scooter-ul.

5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, somatosensory vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!


O pereche de:Hoverboards normale Următoarea:Condus la echilibrarea scuter

Anchetă