Condus la echilibrarea scuter

Condus la echilibrarea scuter

Alucard noua 8 inch două roţi Smart auto echilibrare scutere cu Led Model: CS-813Color: Blue1.Products & Brand DescriptionWith dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale la toate

Detalii produs

Alucard noua 8 inch două roţi Smart auto echilibrare scutere cu Led

Model: CS-813

Culoare: albastru

1. produse & Brand Descriere

Odată cu dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale pentru noi toţi acum şi, în special, vehicule motorizate de energie electrică nu sunt de lux, nici mai mult, avem, de asemenea, mai multe şi mai multe opţiuni pentru a alege de la, în timp ce soldul electrice cu două roţi scuter, care este un rezultat mediu populare moderne pentru oameni pentru a se distra şi plimbare, este doar unul dintre ei!

ALUCARD echilibru două roţi scuter foloseşte cele mai bune materiale prime precum bord principal, gyro, motoare, baterie Samsung şi Tehnologie inteligentă, protejat de securitate pentru a asigura siguranţă şi fără griji oamenilor de neaşteptate de ardere sau de explozie. Toate certificatele ca CE, RoHS, FCC, UL şi cel mai important, brevet sunt disponibile pentru exportatori.

Parametrii pentru scuter electric 8 inch

Numele de brand

ALUCARD

Dimensiune anvelope

8 inch

Viteză maximă

12km/h

Panta de MAX

30°

Încărcare

120kg

Capacitatea bateriei

4400WH

Distanta de operare

15KM - 20KM

Timp de încărcare

2-3 ore

Dimensiune produs

66 * 25 * 26 CM

Adaptor alimentare

AC110-AC220V 50-60HZ

Opţiuni de culoare

Orice culoare poate fi personalizat

Opţiuni de culoare picior-pad

Tampoane de picior negru, roşu de plăcuţe de picior şi picior-tampoane albastru

2. produs imagini


3. practicarea sfaturi de sine echilibru scuter

Aici sunt câteva sfaturi de siguranţă pentru utilizarea placa B în afara:

* Purtati confortabil sportive haine şi pantofi plat, astfel încât vă circulaţie nu este limitată.

* Practica echitatie placa în spații larg deschise, până când sunt folosite pentru obtinerea de pe bord, merge înainte, merge înapoi, pornirea, oprirea şi coborârea.

* Plimbare pe plat, chiar suprafete.

* Dacă întâmpinaţi teren nefamiliar, cu maşina încet şi nu permit concediu B-pensiune teren.

* Scuter sine echilibru a fost conceput pentru călărie pe teren plat, şi utilizarea pe teren accidentat va afecta viteza şi mişcare.

* Să acorde o atenţie deosebită dacă încă nu sunteţi complet confortabil cu Sinele vostru de echitatie echilibru scuter, şi dacă tu a veni vizavi orice pietoni sau obstacole, verificaţi cu atenţie că cu siguranţă va putea trece înainte de a merge mai departe.

4.-cu-pas ghid la spre folosire auto echilibrare scutere

Pasul 1: Apăsaţi uşor butonul pornit/oprit pentru a alimenta placa.

Pasul 2: Configurați placa pe mecanismul de echilibrare.

Pasul 3: Loc un picior pe unul din picioare, aşteptaţi pentru indicatorul pentru a aprinde, şi apoi sta pe alte pad picior cu alt picior.

Pasul 4: Odată ce sunteţi în picioare stabil pe bord, folosiţi centrul tau de gravitate a conduce ce fel de bord se mută - apleca înainte sau înapoi pentru a muta în această direcţie, sau rotiri gratuite -, dar asiguraţi-vă că aveţi nu macră prea mult.

Pasul 5: Utilizaţi bord să viraţi la stânga şi la dreapta.

Pasul 6: A lua de pe bord. Înainte de a vă pas pe Asiguraţi-vă că placa este echilibrată în mod corespunzător, şi pas de pe la spate de bord cu un picior în primul rând, şi apoi pas cu alte.

5. C-STAR profil

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, auto echilibrare vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter sine echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!O pereche de:Scutere copii Următoarea:Destul de 2 roţi scuter Electric

Anchetă