Scuter Adult 8 inch

Scuter Adult 8 inch

ALUCARD 8 INCH 2 roţi echilibru scuter cu LED lumina & BLUETOOTH SPEAKERModel: CS-803BColor: White1.Products introduceWith dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale la toate

Detalii produs

ROTI de 8 INCH 2 ALUCARD echilibru scuter cu LED lumina & BLUETOOTH SPEAKER

Model: CS-803B

Culoare: alb

1. produse introduce

Odată cu dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale pentru noi toţi acum şi, în special, vehicule motorizate de energie electrică nu sunt de lux, nici mai mult, avem, de asemenea, mai multe şi mai multe opţiuni pentru a alege de la, în timp ce soldul electrice cu două roţi scuter, care este un rezultat mediu populare moderne pentru oameni pentru a se distra şi plimbare, este doar unul dintre ei!

ALUCARD echilibru două roţi scuter foloseşte cele mai bune materiale prime precum bord principal, gyro, motoare, baterie Samsung şi Tehnologie inteligentă, protejat de securitate pentru a asigura siguranţă şi fără griji oamenilor de neaşteptate de ardere sau de explozie. Toate certificatele ca CE, RoHS, FCC, UL şi cel mai important, brevet sunt disponibile pentru exportatori.

Parametrii pentru scuter electric 8 inch

Numele de brand

ALUCARD

Dimensiune anvelope

8 inch

Viteză maximă

12km/h

Panta de MAX

30°

Încărcare

120kg

Capacitatea bateriei

4400WH

Distanta de operare

15KM - 20KM

Timp de încărcare

2-3 ore

Dimensiune produs

66 * 25 * 26 CM

Adaptor alimentare

AC110-AC220V 50-60HZ

Opţiuni de culoare

Orice culoare poate fi personalizat

Opţiuni de culoare picior-pad

Tampoane de picior negru, roşu de plăcuţe de picior şi picior-tampoane albastru

2. produs imagini

3.user pe elemente de restricţii

Nu fac neautorizate înlocuiri de piese de produs, deoarece acest lucru ar putea afecta şi deteriora placa pe performanţă, şi poate provoca un prejudiciu.

Restricţiile de greutate utilizator

De ce avem restricţiile de greutate? Ei sunt acolo:

1. asigurarea siguranţei rider;

2. prevenirea daunelor la bord prin supraîncărcare.

* Maxim recomandat rider greutate: 100 kg

* Minim recomandat rider greutate: 20 kg

Distanţă restricţii

Consiliul de echilibrare viteza maximă poate fi afectată de o serie de factori.

Relief: va puteti plimba mai repede peste plat, chiar şi la sol, întrucât suprafeţe denivelate va încetini.

Greutate: greutatea ta va afecta cât de repede pot merge scuter electric.

Temperatura mediului ambiant: bord va fi capabil să meargă mai repede în cazul în care este stocat si utilizat în intervalul recomandat de temperatura; nu reuşesc să facă acest lucru va duce la viteze mai mici de top.

Întreţinere: menţinerea baterie şi bord în condiţie optimă va creşte viteza, întrucât nu reuşesc să facă acest lucru va duce la viteze mai mici de top.

Cum aţi plimbare: menţine o viteză constantă rezonabile, deoarece frecvent de oprire şi pornire va reduce viteza de top de pe bord.

Restricții de viteză

Roata auto de echilibru viteza maximă recomandată este 10 km/h. (punct de vedere tehnic este 18 km/h).

În cazul în care vă deplasaţi mai repede decât 10 km/h, Consiliul va emite un sunet de avertizare. Dacă vă deplasaţi în această limită de viteză, Consiliul va fi capabil de a menţine echilibrul său, dar în cazul în care vă conduce peste limita ar putea fi periculoase, ca placa poate pierde echilibrul.

4. C-STAR introducere

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, auto echilibrare vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter sine echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!


O pereche de:2 roata Smart Balance scuter Următoarea:Hoverboards normale

Anchetă