Transformator 2 roţi scuter

Transformator 2 roţi scuter

En-gros ALUCARD 6.5 INCH două roţi echilibru SCOOTERModel No.: CS-602BColor: white1. DescriptionWith dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale pentru noi toţi acum şi, în special,

Detalii produs

EN-GROS ALUCARD 6.5 INCH ECHILIBRU DOUĂ ROŢI SCUTER

Model nr: CS-602B

Culoare: alb

1. Descrierea

Odată cu dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale pentru noi toţi acum şi, în special, vehicule motorizate de energie electrică nu sunt de lux, nici mai mult, avem, de asemenea, mai multe şi mai multe opţiuni pentru a alege de la, în timp ce soldul electrice cu două roţi scuter, care este un rezultat mediu populare moderne pentru oameni pentru a se distra şi plimbare, este doar unul dintre ei!

ALUCARD echilibru două roţi scuter foloseşte cele mai bune materiale prime precum bord principal, gyro, motoare, baterie Samsung şi Tehnologie inteligentă, protejat de securitate pentru a asigura siguranţă şi fără griji oamenilor de neaşteptate de ardere sau de explozie. Toate certificatele ca CE, RoHS, FCC, UL şi cel mai important, brevet sunt disponibile pentru exportatori.

Parametrii pentru ALUCARD scuter electric (cu Bluetooth)

Dimensiune

6.5 inch

Putere

350W * 2

Viteză maximă

12km/h

Panta de MAX

30°

Greutatea de incarcare MAX

120kg

Capacitatea bateriei

4400WH

Cu Bluetooth

da

Distanta de operare

15KM - 20KM

Timp de încărcare

3 ore

Dimensiune produs

66 * 25 * 26 CM

N.W

11.5 KG

Adaptor alimentare

AC110-AC220V 50-60HZ

Opţiuni de culoare

Orice culoare poate fi personalizat

2. produs imagini


3.Step-cu-pas ghid pentru a utilizând placa de echilibrare

Înainte de a utiliza scuter pentru prima dată, utilizatorii trebuie să citească toate instrucţiunile bine aşa că ei înţeleg cum să plimbare în condiţii de siguranţă.

Pasul 1: Apăsaţi uşor butonul pornit/oprit pentru a alimenta placa de echilibrare. Veţi auzi un sunet ca "introduceţi Bluetooth", care înseamnă modul Bluetooth este activat, atunci puteţi să Căutaţi Bluetooth cu al tău mobile drac. Reda muzica in timp ce se bucură de distracţie!

Pasul 2: Pune un picior pe unul din picioare, nu sta pe alte suportul jos cu piciorul alte până când indicatorul se aprinde.

Pasul 3: După ce sunt permanent stabil pe bord, utilizaţi dumneavoastră centrului de greutate directe care drumul scuter miscari-slabă forward sau înapoi pentru a muta această direcţie sau rotiri gratuite-, dar asiguraţi-vă că aveţi nu macră prea mult.

Notă: Scuter echilibru nu pot fi utilizate în cazul în care nu este echilibrată. În cazul în care nu este complet orizontală, veţi auzi o avertizare atunci când pas pe ea şi placa de echilibru va intra în modul de protecţie automată a balansului.

Folosind placa de echilibrare în condiţii de siguranţă

Pasul 4: Utilizarea bord pentru a transforma dreapta şi stânga.

Pasul 5: Cobor scuter echilibrare, şi pas de pe partea din spate a plăcii de deasupra cu unul în primul rând, apoi celelalte.

Notă: a absolut interzis de a face transformă ascuţite în timp ce se deplasează la viteze mari, deoarece acest lucru ar putea fi nesigure.

Nu transforma placa de echilibrare în timp ce traversa o pantă, şi acest lucru ar putea provoca scuter să-şi piardă echilibrul.

A se vedea imaginea următoare.


Imagine: înaintează pe piciorul drept la viraţi la stânga, şi merge mai departe pe partea stanga, la dreapta.

4. în condiţii de siguranţă utilizarea liniilor directoare

Această secţiune vă oferă informaţiile şi avertismentele privind utilizarea placa de echilibrare, astfel încât să puteţi sta complet sigur timp ce te distrezi. Astfel încât vă puteţi bucura de placa de echilibrare în condiţii de siguranţă, vă rugăm să citiţi mai întâi prin aceste orientări de utilizator. O atenţie deosebită avertismente de utilizator, ca va fi nevoie să poarte aceste în minte atunci când echitatie scooter-ul corespondent, în cazul în care doriţi să aveţi o experienţă sigură şi plăcută.

Avertisment!

. Utilizatorii sunt uşor de a pierde echilibrul, accident în obiecte sau cadem de pe placa de echilibrare şi te ranesti în orice moment! Pentru a evita acest lucru, asiguraţi-vă că aţi citit bine Ghidul utilizatorului înainte de utilizare. Înainte de a utiliza scooter-ul auto-echilibrare, asiguraţi-vă că acesta funcţionează corect şi că sunteţi familiarizaţi cu modul de utilizare toate piesele.

. Atunci când sunteţi de învăţare cum să plimbare placa de echilibrare, asiguraţi-vă că aveţi poartă echipamentul de protecţie, cum ar fi o casca, genunchiere, cot tampoane şi altele.

. Vă rugăm să reţineţi, acest scuter de echilibrare de sine este permisă pentru a transporta o singură persoană, şi nu pot fi folosite la ferry alte persoane despre!

. Vă rugăm să nu înlocuiască motorului cu o alternativă terţe.

. Copiii care greutate mai mică de 30KG pot utiliza acest produs, si copii care mai mult în greutate trebuie supervizate de un adult în orice moment.

. Persoanele cu boli de inima, hipertensiune arterială sau probleme de mobilitate nu sunt sugerate pentru a utiliza acest scuter. Femeile gravide şi persoanele cu handicap ar trebui, de asemenea, se abţină de la utilizarea acestui produs.

. Atunci când Consiliul de echilibrare de echitatie, ţine genunchii usor indoiti si corpul tau relaxat pentru a menţine echilibru bun.

. În timp ce de echitatie scuter auto-echilibru, să păstreze ambele picioare pe tampoane de picior.

. Purtati haine sport sensibil pentru a vă ajuta să reacţioneze mai rapid în caz de urgență.

. Asiguraţi-vă că există o sarcină corespunzătoare pe echilibrare, altfel utilizatorul poate să aducă prejudicii ei înşişi sau pensiune. În plus, sarcina trebuie să fie mai mare decât limita de greutate minimă indicată în măsuri de siguranţă, altfel utilizatorii pot fi în imposibilitatea de a controla bord hover, şi va pantă, încetinirea sau oprirea va fi deosebit de periculoase!

. În cazul în care vă sunt debarasarea cu altcineva pe un alt scuter de echilibru, asiguraţi-vă că pentru a menţine suficient distanta dintre placi dumneavoastră pentru a evita accidente.

. Rămâne de alertă în permanenţă, atunci când sunt de echitatie scuter dumneavoastră, sunteţi în picioare de 10cm de la sol.

. Permiteti-va pentru a fi distras în timp ce de echitatie placa de echilibrare, prin luarea de apeluri telefonice, a asculta muzică, sau pur şi simplu în derivă într-un daydream!

. Trebuie să nu alunece pe suprafete umede, inversă pentru distanţe lungi, plimbare la viteze mari, sau transforma în timp ce se deplasează rapid.

. Vă rugăm să reţineţi că, maxim viteză-în funcţie de greutatea dumneavoastră-18km/h, dar vă recomandăm să nu merge mai repede decât 10km/h. Dacă te duci mai repede decât acest lucru, un semnal de alarmă vă va avertiza.

5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate de proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşină şi alte avansate echipamente legate de turnare prin injecţie, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, somatosensory vehicule, electrice skateboard şi ca. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!


O pereche de:Lamborghini două roţi scuter Următoarea:8 inch echilibru scuter cu mâner

Anchetă