Noi Adult scuter Electric

Noi Adult scuter Electric

ALUCARD 6.5 INCH două roţi de echilibrare biciclete SCOOTERModel No.: CS-607Color: cauciuc ulei Red1.Description①.Product numele: ALUCARD 6.5 INCH două roţi de echilibrare BIKE SCOOTER②.Mainboard: Hanghong ③.Over-taxa

Detalii produs

ALUCARD 6.5 INCH DOUĂ ROATA DE ECHILIBRARE MOTOCICLETA SCOOTER

Model nr: CS-607

Culoare: Cauciuc ulei rosu

1. Descrierea

①.Product nume: ALUCARD 6.5 INCH două roata de echilibrare motocicleta SCOOTER

②.mainboard: Hanghong

③.over-taxa de protecţie: da

④.sample: disponibil

⑤.Delivery timp: 3-7dyas

⑥.low protectie baterie: da

⑦.Certification: furnizor de aur, CE, ROHS, FCC etc

⑧.special munca în echipă pentru vânzare-după imagini

⑨.OEM brand-ul, poate fi personalizat logo-ul companiei

⑩.color: rosu, negru, alb, albastru, Glod, verde, personalizate.

2. produs imagini3.Step-cu-pas ghid pentru a utilizând placa de echilibrare

4. în condiţii de siguranţă utilizarea liniilor directoare

Această secţiune vă oferă informaţiile şi avertismentele privind utilizarea placa de echilibrare, astfel încât să puteţi sta complet sigur timp ce te distrezi. Astfel încât vă puteţi bucura de placa de echilibrare în condiţii de siguranţă, vă rugăm să citiţi mai întâi prin aceste orientări de utilizator. O atenţie deosebită avertismente de utilizator, ca va fi nevoie să poarte aceste în minte atunci când echitatie scooter-ul corespondent, în cazul în care doriţi să aveţi o experienţă sigură şi plăcută.

Avertisment!

. Vă sunt susceptibile de a pierde echilibrul, crash în obiecte sau cadem de pe placa de echilibrare şi te ranesti în orice moment! Pentru a evita acest lucru, asiguraţi-vă că aţi citit bine Ghidul utilizatorului înainte de utilizare. Înainte de a utiliza scooter-ul auto-echilibrare, asiguraţi-vă că acesta funcţionează corect şi că sunteţi familiarizaţi cu modul de a folosi toate accesoriile.

. Atunci când a învăţa cum să plimbare placa de echilibrare, asiguraţi-vă că aveţi purtand echipament de protectie, cum ar fi o casca, genunchiere, cot tampoane, etc.

. Acest produs este conceput doar pentru a transporta o persoană, şi nu va fi folosit pentru tine la ferry alte persoane despre!

. Nu este permis pentru a înlocui motorul cu o alternativă terţe.

. Copiii care greutate mai mică de 30KG pot utiliza acest produs, si copii care mai mult în greutate trebuie supervizate de un adult în orice moment.

. Persoanele cu boli de inima, hipertensiune arterială sau probleme de mobilitate nu trebuie să utilizeze acest produs. Femeile gravide şi persoanele cu handicap ar trebui, de asemenea, se abţină de la utilizarea acestui produs.

. Acest produs nu trebuie utilizat în cazul în care au consumat alcool sau medicamente luate, şi tu ar trebui să nu fi transportă elemente în mâinile tale în timp ce mersul pe bord.

. Utilizarea de echilibru scuter este supusă regulamentelor locale de trafic. Asiguraţi-vă că să respecte în apropiere de pietoni.

. Atunci când se utilizează scutere electrice, fie conştient de obstacole imediat în frunză de tine si la distanta-avea o linie clar sau vedere vă va ajuta să plimbare în condiţii de siguranţă!

. Atunci când Consiliul de echilibrare de echitatie, ţine genunchii usor indoiti si corpul tau relaxat astfel încât să puteţi păstra bun echilibru.

. În timp ce de echitatie scuter sine echilibrul, să păstreze ambele picioare pe tampoane de picior.

. Purta haine sport sensibil atunci când utilizarea acestui produs, deoarece acest lucru va ajuta să reacţioneze mai rapid în caz de urgență.

. Scuter nu pot fi utilizate pentru a transporta mai multe persoane.

. Greutatea combinate rider şi tot ele sunt transportă nu trebuie să depășească greutatea maximă a declarat în măsuri de siguranţă.

. Trebuie să existe o sarcină corespunzătoare pe placa de echilibrare, în caz contrar utilizatorul poate dăuna ei înşişi sau de bord. În plus, sarcina trebuie să fie mai mare decât limita de greutatea minimă specificată în măsurile de siguranţă, în caz contrar utilizatorul va fi în imposibilitatea de a controla bord hover, şi o pantă, încetinirea sau oprirea va fi deosebit de periculoase!

. Întotdeauna plimbare bord echilibrare cu o viteză care este sigur pentru tine si cei din jurul tău, şi acest lucru va face mai uşor pentru tine de a opri.

. În cazul în care vă sunt debarasarea cu altcineva pe un alt scuter de echilibru, asiguraţi-vă că pentru a menţine suficient distanta dintre placi dumneavoastră pentru a evita accidente.

. Rămâne de alertă în permanenţă, atunci când sunt de echitatie scuter dumneavoastră, sunteţi în picioare de 10cm de la sol.

. Pornirea pe placa de echilibrare, păstra controlul dumneavoastră centrul de greutate, astfel încât să nu pierde echilibrul şi se desprinde.

. Permiteti-va pentru a fi distras în timp ce de echitatie placa de echilibrare, prin luarea de apeluri telefonice, a asculta muzică, sau pur şi simplu în derivă într-un daydream!

. Trebuie să nu alunece pe suprafete umede, inversă pentru distanţe lungi, plimbare la viteze mari, sau transforma în timp ce se deplasează rapid.

. Plimbare scooter-ul echilibru în zonele întunecate sau slab luminat.

. Încercaţi să evitaţi folosirea acestui produs pentru a trece peste obstacole, zapada sau gheata.

. Atunci când de echitatie, evita obstacolele plină pe teren şi răsucirea căi.

. Nu utilizaţi acest produs în zone închise, cu o mulţime de obstacole.

. Doar folosi placa de auto-echilibrare atunci când aceasta funcționează corect, dacă nu este, opri folosind-o imediat.

. Nu utilizaţi pe zoaie abrupte.

. Nu folosesc placa de echilibrare pe străzile publice.

. Citiţi cu atenţie manualul de instrucţiuni înainte de a utiliza placa de echilibrare.

. Întotdeauna trebuie să utilizaţi protectors(supplied) atunci când utilizaţi scooter-ul.

. Vă rugăm să reţineţi că, maxim viteză-în funcţie de greutatea dumneavoastră-18km/h, dar vă recomandăm să nu merge mai repede decât 10km/h. Dacă te duci mai repede decât acest lucru, un semnal de alarmă vă va avertiza.

. Utilizaţi echipamentul de protecţie pentru cap, coate si genunchi. Echilibrarea este mai puţin adecvate, sau mai degrabă nu sunt deloc potrivite pentru utilizarea pe suprafeţe inegale, abrupte sau umed şi congelate din motive.

5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, somatosensory vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!


O pereche de:U stil două roţi scuter Următoarea:2 roata Smart Balance scuter

Anchetă