Lamborghini două roţi scuter

Lamborghini două roţi scuter

ALUCARD Lamborghini stil 2 roţi auto echilibru scuter 6.5 INCH cu BLUETOOTH rosu, MODEL: CS-603BCOLOR:RED1. DescriptionThe Alucard scuter cu 6.5 roţi Lamborghini stil este o tehnologii inteligente,

Detalii produs

ALUCARD Lamborghini stil 2 roţi auto echilibru scuter 6.5 INCH cu BLUETOOTH roşu,

MODEL: CS-603B

CULOARE: ROSU

1. Descrierea

Scuter de Alucard cu 6.5 roţi Lamborghini stil este un inteligent, avansate tehnologic soluţie, care prevede mişcare personal utilizator bazate pe principii de echilibrare dinamică calcularea utilizatorului centrului de greutate folosind senzori giroscop și accelerare. Folosind procese ultima tehnologie și producție, fiecare trece scuter stricte de testare pentru controlul de calitate. Cu lumina, max greutate, design portabil, uşurinţa de utilizare, gama şi OEM de servicii.

ALUCARD echilibru două roţi scuter foloseşte cele mai bune materiale prime precum bord principal, gyro, motoare, baterie Samsung şi Tehnologie inteligentă, protejat de securitate pentru a asigura siguranţă şi fără griji oamenilor de neaşteptate de ardere sau de explozie. Toate certificatele ca CE, RoHS, FCC, UL şi cel mai important, brevet sunt disponibile pentru exportatori.


Modelul nr:

CS-603B

Numele produsului

Alucard Lamborghini stil 2 roţi auto echilibru scuter 6.5 inch roţi RED cu BLUETOOTH

Material:

ABS + PC

Sarcina Max:

120KG

Viteză maximă:

12km/h

Kilometraj Max:

18-20km

Baterie:

4400mAh/Sumsung/LG battery

Putere motor:

500-700W

Unghiul de Max Tilt:

≤ 30°

Greutate netă:

12KG

Timp încărcare:

3 ore

Dimensiune anvelope:

6.5inch(171mm)

Tensiune de încărcare:

AC 110-220V 50-60Hz

Culoare:

Rosu, negru, alb, albastru, Glod, verde, personalizate.

2. produs imaginiLinie de producţie

Încărcare

Certificat

Expozitie


3.Step-cu-pas ghid pentru a utilizând placa de echilibrare

Înainte de a utiliza placa de echilibrare pentru prima dată, utilizatorii trebuie să se citi toate instructiunile bine Deci inteleg cel mai sigur mod de a merge

Pasul 1: Apăsaţi uşor butonul pornit/oprit pentru a alimenta placa de echilibrare.

Pasul 2: Loc un picior pe unul din picioare, aşteptaţi pentru indicatorul pentru a aprinde, şi apoi sta pe alte pad picior cu alt picior.

Pasul 3: După ce sunt permanent stabil pe bord, utilizaţi dumneavoastră centrului de greutate directe care drumul echilibrare scuter miscari-slabă forward sau înapoi pentru a muta această direcţie sau rotiri gratuite-, dar asiguraţi-vă că aveţi nu macră prea mult.

Notă: Scuter echilibru nu trebuie utilizate în cazul în care nu este echilibrată. În cazul în care nu este complet orizontale, va suna afară o avertizare atunci când pas pe ea şi placa de echilibru va intra în modul de protecţie automată a balansului.

Folosind placa de echilibrare în condiţii de siguranţă

Pasul 4: Utilizarea bord pentru a transforma dreapta şi stânga.

Pasul 5: A lua de pe bord de echilibrare, şi pas de pe partea din spate a plăcii de echilibrare cu un picior prima şi pas de pe ele.

Notă: Nu fac și brusc se transformă în timp ce se deplasează la viteze mari, deoarece acest lucru ar putea fi periculoase.

Nu transforma placa de echilibrare în timp ce traversa o pantă, şi acest lucru ar putea provoca scuter să-şi piardă echilibrul.

Imagine: înaintează pe piciorul drept la viraţi la stânga, şi merge mai departe pe partea stanga, la dreapta.

1. Please îmbrăcat siguranță Echipament de protecție, cum ar fi mănuşi, cot tampoane şi tampoane genunchiului.

2. ar trebui să nu fi de echitatie în trafic aglomerat şi Crowded locuri.

3. ar trebui să nu fi călare pe drum accidentat, cum ar fi murdăria, drumuri cu pietriş.

4. ar trebui să nu fie în mai mult de 30 ° rampa de echitatie sus şi în jos.

5. copii sub vârsta de 12 nu sugerează pentru studiu şi de echitatie.

6. nu recomandă ciclism iarna rece Nord.

7. se merge pe drumul de vehicul.

4. în condiţii de siguranţă utilizarea liniilor directoare

Această secţiune vă oferă informaţiile şi avertismentele privind utilizarea placa de echilibrare, astfel încât să puteţi sta complet sigur timp ce te distrezi. Astfel încât vă puteţi bucura de placa de echilibrare în condiţii de siguranţă, vă rugăm să citiţi mai întâi prin aceste orientări de utilizator. O atenţie deosebită avertismente de utilizator, ca va fi nevoie să poarte aceste în minte atunci când echitatie scooter-ul corespondent, în cazul în care doriţi să aveţi o experienţă sigură şi plăcută.

5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, somatosensory vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!

O pereche de:Knight două roţi scuter Electric Următoarea:Transformator 2 roţi scuter

Anchetă