15 inch Smart scuter cu mâner

15 inch Smart scuter cu mâner

En-gros ALUCARD 15 INCH două roţi echilibru scuter cu No. HANDLEModel: CS-T201Color: White1.DescriptionWith dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale pentru noi toţi acum şi sp

Detalii produs

EN-GROS DE ALUCARD 15 INCH DOUĂ ROŢI ECHILIBRU SCUTER CU MÂNER

Model nr: CS-T201

Culoare: alb

1. Descrierea

Odată cu dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale pentru noi toţi acum şi, în special, vehicule motorizate de energie electrică nu sunt de lux, nici mai mult, avem, de asemenea, mai multe şi mai multe opţiuni pentru a alege de la, în timp ce soldul electrice cu două roţi scuter cu mâner, care este un rezultat mediu populare moderne pentru oameni pentru a se distra şi plimbare, este doar unul dintre ei!

ALUCARD echilibru două roţi scuter cu mâner foloseşte cele mai bune materiale prime precum bord principal, gyro, motoare, baterie Samsung şi Tehnologie inteligentă, protejat de securitate pentru a asigura siguranţă şi fără griji oamenilor de neaşteptate de ardere sau de explozie. Toate certificatele ca CE, RoHS, FCC, UL şi cel mai important, brevet sunt disponibile pentru exportatori.

Caietul de sarcini

Caietul de sarcini

Parametrii

Detalii

Numele produsului

Alucard mare roata auto echilibru scuter Bluetooth Hoverboard cu mâner


Numărul de model

CS-T201


Mişcare a arborelui de Control

Orizontale


Greutate

26kg

Accesorii standard

Max.Speed

Aproximativ 18km/h

Excesul de viteză alertă activează la 12km/h

Max.Range

15-35km

varia în funcţie de greutate rider, rutier stării şi temperatura

Unghiul de Max.Climbing

Aproximativ 15°

Rider pe greutate 60kg obţine până la 18°

Temperatura de lucru

-10℃-40℃

Cel mai bun la 10℃-30℃

Max.Load

120kg


Taxa de tensiune

AC220V 50-60Hz

Opţional: 110V/110V-240V

Timp de încărcare

4-6 ore


Dimensiune

Lungime: 60 cm, lăţime: 39 cm, înălțime: 130 cm


Dimensiune anvelope

15 inch


Înălțimea peronului

22,5 cm


Înălţimea de şasiu

10cm


2. produs imagini


3. cele mai frecvente întrebare

-Cu-pas ghid pentru a utilizând placa de echilibrare

Pasul 1: Apăsaţi uşor butonul pornit/oprit pentru a alimenta placa de echilibrare.

Pasul 2: Pune picioarele pe bord şi deţină mâner să facă Electric Balance Hover Board sens ta greutate.

Pasul3: După ce sunt permanent stabil pe bord, împinge titularul transmite/spate/dreapta/stânga directe care drumul se mută scuter Electric.

Pasul 4: A lua de pe bord de echilibrare, şi pas de pe partea din spate a plăcii de echilibrare cu un picior prima şi pas de pe ele.

Aptitudini pic să se ocupe de sine echilibru scuter

· Relaxează-te pentru tine prima de echitatie. Poate placa se va agita un pic din cauza ta tensiune când stai pe pedala. Asta e OK, veţi găsi echilibrul în curând.

· Merge acest E-scuter încet atunci când înveţi să se ocupe şi de a face nu a face corpul tau inclina prea mult.

· Atunci când sunt competenţi suficient pentru a merge te pot încerca să purtat de vânt.

A se vedea imaginea:


4. în condiţii de siguranţă utilizarea liniilor directoare

Această secţiune vă oferă informaţiile şi avertismentele privind utilizarea placa de echilibrare. astfel încât să puteţi sta complet sigur timp ce te distrezi. Doar o atenţie deosebită acestor avertismente şi le ţineţi cont de experienţa dumneavoastră în condiţii de siguranţă şi plăcută.

Avertisment!

. Atunci când a învăţa cum să plimbare placa de echilibrare, asiguraţi-vă că aveţi purtand echipament de protectie, cum ar fi o casca, genunchiere, cot tampoane, etc.

. Două roţi scuter este conceput pentru a transporta o singură persoană.

. Nu se admite înlocuirea motor scuter Electric cu o alternativă terţe.

. Copiii care greutate mai mică de 25KG nu pot folosi acest produs, iar copiii care folosesc scuter trebuie să fie supravegheată de un adult tot timpul.

. Utilizarea vehiculului de echilibru ar trebui să respecte regulile locale de trafic. Asiguraţi-vă că să respecte în apropiere de pietoni.

. Menţine picioarele pe pedala în timp ce de echitatie scuter sine echilibru.

. Purta haine sport sensibil atunci când utilizarea acestui produs, deoarece acest lucru va ajuta să reacţioneze mai rapid în caz de urgență.

. Placa de echilibrare de echitatie la o viteză care este sigur pentru tine si oamenii din jurul tău, şi acest lucru va face mai uşor pentru tine de a opri.

. Păstraţi suficient distanta dintre placi dumneavoastră pentru a evita accidente în cazul în care vă sunt debarasarea cu altcineva pe un alt scuter de echilibru.

. Plimbare dumneavoastră inteligent vehicul electric în zonele întunecate sau slab luminat.

. Interzice folosirea acestui produs pentru a trece peste obstacole, zapada sau gheata.

. Citiţi cu atenţie manualul de instrucţiuni înainte de a utiliza placa de echilibrare.

5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate pentru proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşina de injectie si avansate alte echipamente conexe, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM de comenzi pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, somatosensory vehicule, electrice skateboard şi aşa. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!O pereche de:Roata mare echilibru scuter Următoarea:Condus electrice Skateboard

Anchetă