ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER DE BALANȚĂ CU UN SINGUR PENTRU BICICLETE 6.5 PUNCTUL CU CONTROL ALBASTRU BLUE

ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER DE BALANȚĂ CU UN SINGUR PENTRU BICICLETE 6.5 PUNCTUL CU CONTROL ALBASTRU BLUE

ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER DE BALANȚI CU UN SINGUR PENTRU BALANȚI 6.5 PUNCTE CU CONTROL ALBASTRĂ MODEL: CS-605C CULOARE: ALBASTRU. Când călăriți planul de echilibrare, păstrați-vă genunchii ușor îndoiți și corpul relaxat, astfel încât să puteți păstra un echilibru bun. . În timp ce căutați scuterul de echilibru, păstrați ambele picioare ...

Detalii produs

ALUCARD Cavaler Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH CU CONTROL REMOTE BLUE ,

MODEL: CS-605C

CULOAREA ALBASTRA

. Când călăriți planul de echilibrare , păstrați-vă genunchii ușor îndoiți și corpul relaxat, astfel încât să puteți păstra un echilibru bun.

. În timpul călătoriei pe scuterul de echilibru, păstrați ambele picioare plate pe tampoane.

. Purtați haine sportive sensibile când utilizați acest produs, deoarece acest lucru vă va ajuta să reacționați mai repede în caz de urgență.

. Scuterele nu pot fi folosite pentru a transporta mai mult de o persoană.

. Greutatea combinată a călărețului și a oricărui lucru pe care îl transportă nu trebuie să depășească greutatea maximă menționată în măsurile de siguranță.


O pereche de:ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER DE BALANȚE CU UN SINGUR PENTRU BALANȚI 6,5 INCH CU SPEAKER BLUETOOTH & CONTROL REMOTE Alb Următoarea:ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER DE BALANȚI DE AUTOCHIRE DE ÎNCĂLZIRE 6.5 PUTERE CU CONTROL DUBLU

Anchetă