ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER DE BALANȚĂ CU STICLĂ DE ALIMENTARE CU UN SINGUR PENTRU UN SINGUR BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER DE BALANȚĂ CU STICLĂ DE ALIMENTARE CU UN SINGUR PENTRU UN SINGUR BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER WHEELS SELF BALANCE 6,5 INCH CU BLUETOOTH BLUE, MODEL: CS-605B CULOARE: BLUE 1. Descriere Scuterul Alucard cu roti de 6,5 "Stilul Knight este o solutie inteligenta, avansata din punct de vedere tehnologic, care ofera utilizatorului o miscare personala bazata pe dinamica balansare...

Detalii produs

ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER DE BALANȚE CU UN SINGUR PENTRU BICICLETE 6.5 PUNCTE CU BLUETOOTH BLUE ,

MODEL: CS-605B

CULOAREA ALBASTRA


1. Descrierea

Scuterul Alucard cu roți de 6,5 ". Stilul Knight este o soluție inteligentă, avansată din punct de vedere tehnologic, care oferă mișcării personale personale bazate pe principiile de echilibrare dinamică care calculează centrul de greutate al utilizatorului folosind giroscoape și senzori de accelerație. Folosind cele mai recente tehnologii și procese de producție, fiecare scuter trece testări stricte pentru controlul calității. Cu lumina, greutate maximă, design portabil, ușurință în utilizare, gamă și service OEM.


Î: Trebuie să încărc bateriile înainte de a le folosi?

R: Da, ar trebui să încărcați complet bateriile înainte de a le folosi mai întâi.

 

Î: Trebuie să - mi " frânez " bateriile?

R: Da, bateriile vor trebui să aibă un ciclu de " spargere " constând din ~ trei cicluri de descărcare / încărcare înainte ca acestea să atingă performanțe optime. Aceasta implică trei descărcări complete și trei reîncărcări complete. După acest ciclu inițial de " spargere " , bateriile vor avea o performanță maximă posibilă și vor avea mai puține fluctuații de tensiune pe linie sub sarcină.

O pereche de:P01 - Europa mică Următoarea:ALUCARD Knight Style 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH CU BLUETOOTH Alb

Anchetă