ALUCARD Lamborghini Style 2 SCOOTER DE BALANȚI CU UN SINGUR PENTRU BALANȚI 6,5 INCH CU BLUETOOTH WHITE

ALUCARD Lamborghini Style 2 SCOOTER DE BALANȚI CU UN SINGUR PENTRU BALANȚI 6,5 INCH CU BLUETOOTH WHITE

ALUCARD Lamborghini STYLE 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 cm cu BLUETOOTH WHITE Model: CS-603B CULOARE: WHITE 1. Descriere Scuterul Alucard cu roți de 6.5 "Lamborghini cu BLUETOOTH WHITE este o soluție inteligentă, avansată din punct de vedere tehnologic, ...

Detalii produs

ALUCARD Lamborghini Stil 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 cm cu BLUETOOTH WHITE ,

MODEL: CS-603B

CULOARE ALBĂ


1. Descrierea

Scuterul Alucard cu roți de 6.5 "Lamborghini cu BLUETOOTH WHITE este o soluție inteligentă și avansată din punct de vedere tehnologic care oferă mișcării personale personale bazate pe principiile de echilibrare dinamică care calculează centrul de greutate al utilizatorului folosind senzori de giroscop și accelerație. Folosind cele mai recente tehnologii și procese de producție, fiecare scuter trece testări stricte pentru controlul calității. Cu lumina, greutate maximă, design portabil, ușurință în utilizare, gamă și service OEM.


Scuterul de echilibru ALUCARD cu două roți utilizează cele mai bune materii prime, cum ar fi bordul principal, giroscoapelor, motoarele, bateria Samsung și tehnologia inteligentă protejată împotriva siguranței, pentru a asigura siguranța și îngrijorările oamenilor de ardere sau explozie neașteptată. Toate certificatele precum CE, RoHS, FCC, UL și cel mai important, brevetul sunt disponibile pentru export.

Numarul modelului:

CS-603B

Numele produsului

Alucard Lamborghini Stil 2 roți Self Balance Scooter 6.5 inch roată cu BLUETOOTH WHITE

Material:

ABS + PC

Incarcatura maxima:

120kg

Viteza maxima:

12 kmh

Max Kilometraj:

18-20km

Baterie:

Acumulator 4400mAh / Sumsung / LG                           

Puterea motorului:

500-700W

Unghi maxim de înclinare:

≤ 30 °

Greutate netă:

12kg

Timpul de încărcare:

3 ore

Dimensiunea anvelopei:

6.5inch (171mm)

Tensiune de încărcare:

AC 110-220V 50-60Hz

Culoare:

Roșu, Negru, Alb, Albastru, Glod, Verde, personalizat.

2. Imaginile produselor

Sunteți de natură să pierdeți echilibrul, să vă răsturnați în obiecte sau să cădeți la bord și să vă răniți în orice moment! Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că ați citit cu atenție ghidul de utilizare înainte de utilizare. Înainte de a utiliza scuterul cu auto-echilibrare , asigurați-vă că acesta funcționează corect și că sunteți familiarizat cu modul de utilizare a tuturor accesoriilor.

. Atunci când învățați cum să vă deplasați la bordul de echilibrare, asigurați-vă că aveți echipamentul de protecție, cum ar fi o cască, genunchiere, tampoane etc.

. Acest produs este conceput numai pentru a transporta o singură persoană și nu trebuie folosit pentru a veni cu alte persoane!


O pereche de:ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER DE BALANȚI DE STICLĂ CU UN SINGUR PENTRU 6,5 INCH BLUE Următoarea:ALUCARD Lamborghini Style 2 SCOOTER DE BALANȚE CU UN SINGUR BALAN 6,5 INCH CU SPEAKERE BLUETOOTH ȘI CONTROL ALBASTRU ALB

Anchetă