ALUCARD Lamborghini Stil 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH cu BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Lamborghini Stil 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH cu BLUETOOTH BLUE

ALUCARD Lamborghini Style 2 SCOOTER DE BALENȚI CU UN SINGUR PENTRU BICICLETE 6.5 POTENȚI CU BLUETOOTH MODEL: CS-603B CULOARE: BLUE 1. Descriere Scuterul Alucard cu roți de 6.5 "Lamborghini cu bluetooth este o soluție inteligentă, avansată din punct de vedere tehnologic, ...

Detalii produs

ALUCARD Lamborghini Style 2 SCOOTER DE BALANȚI CU UN SINGUR PENTRU BICICLETE 6,5 INCH CU BLUETOOTH BLUE ,

MODEL: CS-603B

CULOAREA ALBASTRA


1. Descrierea

Scuterele Alucard cu roți de 6,5 "Stilul Lamborghini cu bluetooth este o soluție inteligentă, avansată din punct de vedere tehnologic, care oferă mișcării personale a utilizatorului bazată pe principiile de echilibrare dinamică care calculează centrul de greutate al utilizatorului folosind senzori de giroscop și accelerație. Folosind cele mai recente tehnologii și procese de producție, fiecare scuter trece testări stricte pentru controlul calității. Cu lumina, greutate maximă, design portabil, ușurință în utilizare, gamă și service OEM.


Scuterul de echilibru ALUCARD cu două roți utilizează cele mai bune materii prime, cum ar fi bordul principal, giroscoapelor, motoarele, bateria Samsung și tehnologia inteligentă protejată împotriva siguranței, pentru a asigura siguranța și îngrijorările oamenilor de ardere sau explozie neașteptată. Toate certificatele precum CE, RoHS, FCC, UL și cel mai important, brevetul sunt disponibile pentru export.

Numarul modelului:

CS-603B

Numele produsului

Alucard Lamborghini Stil 2 roți Self Balance Scooter 6.5 inch roată cu BLUETOOTH BLUE

Material:

ABS + PC

Incarcatura maxima:

120kg

Viteza maxima:

12 kmh

Max Kilometraj:

18-20km

Baterie:

Acumulator 4400mAh / Sumsung / LG                           

Puterea motorului:

500-700W

Unghi maxim de înclinare:

≤ 30 °

Greutate netă:

12kg

Timpul de încărcare:

3 ore

Dimensiunea anvelopei:

6.5inch (171mm)

Tensiune de încărcare:

AC 110-220V 50-60Hz

Culoare:

Roșu, Negru, Alb, Albastru, Glod, Verde, personalizat.


Această secțiune vă oferă informații și avertismente cu privire la utilizarea plăcii de echilibrare , astfel încât să puteți rămâne complet în siguranță în timp ce vă distrați. Pentru ca dvs. să vă puteți bucura de siguranța plăcii de echilibrare, citiți mai întâi aceste ghiduri de utilizare. Acordați o atenție deosebită avertismentelor utilizatorilor, deoarece va trebui să le țineți cont de acestea atunci când conduceți scuterul dvs. de echilibrare dacă doriți să aveți o experiență sigură și plăcută.

O pereche de:ALUCARD Knight Style 2 SCOOTER DE BALANȚI CU UN SINGUR PENTRU BICICLETE 6,5 INCH CU CONTROL REMOTE NEGRU Următoarea:ALUCARD Lamborghini Style 2 SCOOTER DE BALANȚI CU UN SINGUR PENTRU BALANȚI 6.5 INCH cu REDAT CONTROL RED

Anchetă