ALUCARD Lamborghini Stil 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLACK

ALUCARD Lamborghini Stil 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLACK

ALUCARD Lamborghini Style 2 SCOOTER WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6,5 INCH, MODEL: CS-603 CULOARE: NEGRU 1. Descriere Scuterul Alucard cu roți de 6,5 "Stilul Lamborghini este o soluție inteligentă, avansată din punct de vedere tehnologic, care oferă mișcării personale personale bazate pe echilibrarea dinamică. ..

Detalii produs


ALUCARD Lamborghini Stil 2 WHEELS SELF BALANCE SCOOTER 6.5 INCH BLACK ,

MODEL: CS-603

CULOAREA NEAGRA


1. Descrierea

Scuterele Alucard cu roți de 6,5 "Stilul Lamborghini este o soluție inteligentă, avansată din punct de vedere tehnologic, care oferă mișcării personale personale bazate pe principiile de echilibrare dinamică care calculează centrul de greutate al utilizatorului folosind senzori de giroscop și accelerație. Folosind cele mai recente tehnologii și procese de producție, fiecare scuter trece testări stricte pentru controlul calității. Cu lumina, greutate maximă, design portabil, ușurință în utilizare, gamă și service OEM.


Scuterul de echilibru ALUCARD cu două roți utilizează cele mai bune materii prime, cum ar fi placa principală, giroscoapelor, motoarele, bateria Samsung și tehnologia inteligentă protejată împotriva siguranței, pentru a asigura siguranța și îngrijorările oamenilor de ardere sau explozie neașteptată. Toate certificatele precum CE, RoHS, FCC, UL și cel mai important, brevetul sunt disponibile pentru export.

Numarul modelului:

CS-603

Numele produsului

Alucard Lamborghini Stil 2 roți Self Balance Scooter 6.5 inch Wheel

Material:

ABS + PC

Incarcatura maxima:

120kg

Viteza maxima:

12 kmh

Max Kilometraj:

18-20km

Baterie:

Acumulator 4400mAh / Sumsung / LG                            

Puterea motorului:

500-700W

Unghi maxim de înclinare:

≤ 30 °

Greutate netă:

12kg

Timpul de încărcare:

3 ore

Dimensiunea anvelopei:

6.5inch (171mm)

Tensiune de încărcare:

AC 110-220V 50-60Hz

Culoare:

Roșu, Negru, Alb, Albastru, Glod, Verde, personalizat.

2. Imaginile produselor

 

 

Linie de producție

se incarca

Certificat


Expoziţie

3. Ghid pas cu pas pentru utilizarea plăcii de echilibrare

Înainte de a utiliza placa de echilibrare pentru prima dată, utilizatorii trebuie să citească toate instrucțiunile cu atenție pentru a înțelege cel mai sigur mod de a călători

Pasul 1 : Apăsați ușor butonul de pornire / oprire pentru a alimenta panoul de echilibrare .

Pasul 2 : Puneți un picior pe unul dintre piciorușele piciorului, așteptați ca indicatorul să se aprindă și apoi să stea pe celălalt picior cu celălalt picior.

Pasul 3: Odată ce stați în picioare pe bord, utilizați centrul de greutate pentru a direcționa în ce direcție scuterul de echilibrare se mișcă înainte sau înapoi pentru a vă deplasa în direcția respectivă, sau rotiți liber - dar asigurați-vă că nu vă sprijiniți prea mult .

Notă : scuterul de echilibru nu trebuie utilizat dacă nu este echilibrat. Dacă nu este complet orizontală, va apărea un avertisment atunci când pasi pe el și placa de echilibru va intra în modul de protecție automată a balansului.

Folosiți-vă cartușul de echilibrare în siguranță

Pasul 4 : Folosiți panoul pentru a porni spre dreapta și spre stânga.

Pasul 5 : Scoateți placa de echilibrare și treceți în spatele plăcii de echilibrare cu un picior mai întâi și scoateți-o cu cealaltă.

Notă : Nu efectuați mișcări rapide în timp ce vă deplasați la viteze mari, deoarece acest lucru ar putea fi periculos.

Nu întoarceți placa de echilibrare în timp ce traversați o înclinație, ceea ce ar putea duce la pierderea echilibrului scuterului .

Vedeți pagina următoare a paginii.

Imagine: deplasați-vă înainte pe piciorul drept pentru a virați la stânga și deplasați-vă înainte spre stânga pentru a vă întoarce la dreapta.


Avertizare!

. Sunteți de natură să pierdeți echilibrul, să vă răsturnați în obiecte sau să cădeți la bord și să vă răniți în orice moment! Pentru a evita acest lucru, asigurați-vă că ați citit cu atenție ghidul de utilizare înainte de utilizare. Înainte de a utiliza scuterul cu auto-echilibrare , asigurați-vă că funcționează corect și că sunteți familiarizat cu modul de utilizare a tuturor accesoriilor.


O pereche de:ALUCARD Style Lightning 2 SCOOTER DE BALANȚE CU UN SINGUR BALAN 6,5 INCH BLACK Următoarea:CS-502A Skateboard electric cu două roți pliabile

Anchetă