Condus electrice Skateboard

Condus electrice Skateboard

Alucard 6.5 inch o roata Roam Hoverboard Electric echilibru Model No.: CS-501LColor: white1. DescriptionWith dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale la toate dintre noi acum şi speci

Detalii produs

Alucard 6.5 inch o roata Roam Hoverboard Electric Balance

Model nr: CS - 501L

Culoare: alb

1. Descrierea

Odată cu dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale pentru noi toţi acum şi, în special, vehicule motorizate de energie electrică nu sunt de lux, nici mai mult, avem, de asemenea, mai multe şi mai multe opţiuni pentru a alege de la, în timp ce o roată electric echilibru scuter, care este un rezultat mediu populare moderne pentru oameni pentru a se distra şi plimbare, este doar unul dintre ei!

ALUCARD o roata echilibru scuter foloseşte cele mai bune materiale prime precum bord principal, gyro, motoare, baterie Samsung şi Tehnologie inteligentă siguranței protejate pentru a asigura siguranţă şi fără griji oamenilor de neaşteptate de ardere sau de explozie. Toate certificatele ca CE, RoHS, FCC, UL şi cel mai important, brevet sunt disponibile pentru exportatori.

Model numberCS - 501L

Scuter cu LED

Max load120kg

Max speed12km/h

Rezistenta mileage16km

Max urca capability≤ 30°

MaterialABS + PC

Battery36V 4.4AH baterie litiu

Taxa voltageINPUT: AC 110-220V 50-60Hz

IEŞIRE: 42V/2A

Taxa time1-2 ore

Motor power500W

Temperatura-10℃ de lucru ~ 40℃

Net weight10.5kg

Anvelope size6.5 inch

Produsul size834 * 230 * 211mm

Platforma height6cm

ColorBlack/alb

2. produs imagini

5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate de proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşină şi alte avansate echipamente legate de turnare prin injecţie, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM comenzile pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, skateboard electrice şi altele. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!


O pereche de:15 inch Smart scuter cu mâner Următoarea:Echilibru Skateboard

Anchetă