Echilibru Skateboard

Echilibru Skateboard

Alucard 6.5 inch o roata Roam Hoverboard Electric echilibrul ScooterModel No.: CS-501SColor: Blue1.DescriptionWith dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale pentru noi toţi acum şi

Detalii produs

Alucard 6.5 inch o roata Roam Hoverboard echilibru scuter Electric

Model nr: CS-501S

Culoare: albastru


1. Descrierea

Odată cu dezvoltarea de ori şi tehnologie, vehicule sunt foarte normale pentru noi toţi acum şi, în special, vehicule motorizate de energie electrică nu sunt de lux, nici mai mult, avem, de asemenea, mai multe şi mai multe opţiuni pentru a alege de la, în timp ce o roată electric echilibru scuter, care este un rezultat mediu populare moderne pentru oameni pentru a se distra şi plimbare, este doar unul dintre ei!

ALUCARD o roata echilibru scuter foloseşte cele mai bune materiale prime precum bord principal, gyro, motoare, baterie Samsung şi Tehnologie inteligentă siguranței protejate pentru a asigura siguranţă şi fără griji oamenilor de neaşteptate de ardere sau de explozie. Toate certificatele ca CE, RoHS, FCC, UL şi cel mai important, brevet sunt disponibile pentru exportatori.

Numărul de model: CS-501S

Nume produs: Alucard 6.5 inch o roata Roam Hoverboard echilibru scuter Electric

Unghi de alpinism: 15-20 de grade

Kilometraj: 15-20km

Incarcator tensiune de intrare: AC110-220V / 50-60Hz

baterie indicator: LED putere lumina este mai mare decât 85% patru lumini

toate luminoase, s-a diminuat cu energie electrică s-a stins treptat

Interne baterii reîncărcabile litiu 36V--4.4AH

Timp de încărcare: 1 oră

O singură roată motoare dimensiune: 5,0 inci

Putere 300W

gonflabile din cauciuc Anvelope

AGL pedale: 9CM

anvelope diametru: 14 * 12CM

Principiul de control: pendule sistem

culoare: albastru, rosu, negru, aur

ambalare: 1 buc / color box/72.5CM*28.5CM*22CM/8kg/9.8kg

masina de volum de corp: 55.5 * 22 * 15 CM

2. produs imagini


5. scurtă introducere pentru C-STAR

C-STAR INDUSTRIAL LIMITED a fost înfiinţată în 2000. Cu mare capacitate de proiectare şi producţie, modernizat linii de producţie, maşină şi alte avansate echipamente legate de turnare prin injecţie, C-STAR este capabil să accepte şi fabricarea OEM şi ODM comenzile pentru diferite tipuri de echilibru două roţi scuter, scooter de echilibru susținere, skateboard electrice şi altele. Produsele noastre sunt următoarele tendinţă de această industrie, şi la actualizarea cerinţelor pieţei şi al consumatorilor. Bună calitate şi reputaţia au adus C stele mulţi clienţi din SUA, Asia de Sud-Est, Orientul Mijlociu, Europa, etc, a face conexiune internaţionale au loc! C stele creat pentru a proiecta si produce scuter echilibru în 2015 sub marca ALUCARD, care imediat a devenit un produs de sport foarte fierbinte-a vinde după ce este lansat!

O pereche de:Condus electrice Skateboard Următoarea:VR ochelari 3D

Anchetă